10 Mart 2012 Cumartesi

Step hali temizleme Yöntemleri

Bu gerçekten halının ana ve ikincil taşıyıcılı olarak ayrılmasıdır. Sorun muhtemelen uzun bir süre ıslak hale ağır ziyaretçi, çok yumuşak altlık veya halı tarafından tetiklenebilir. Bu yeni halı tesislerde oluştuğunda, genellikle birincil ve ikincil destek arada bağlanmaya geliştirilmiş lateks, uygulama yanlış formülasyon doğrultusunda gerçekleşir.

Çamlıca halı yıkamaBu bazı durumlarda kılcal ıslanma veya sararma ile karışabilir, ancak selülozik elyaf varken sadece olur edilebilir. Selülozik lifler bitki materyali gelen ve pamuk, jüt ve rayon dahil. Step halı iplikçikler fikirleri veya döşemelik kumaş üzerinde olur. Bu açık renkli kumaşlar üzerinde ek belirgin olabilir. Browning temelde lignin adlı bir organik şeker oksidasyonudur. Diğer şekerler gibi, bu su içinde veya kurutma sırasında yüzeyine doğru çözeltiler ve fitiller temizleme çözünür. Alkalinite müthiş selülozik esmerleşme hızlandıracaktır. Üst-ıslatma, yavaş kurutma artı kumaşın yaşı da kızartma olasılığı ve şiddetini artırır.

Mobilya Boyaları Aslında halı taze temizlenmiş oldu mobilya ile bacaklar altında şeffaf plastik sekmeler gibi yerin doğru koruma oldukça önemlidir. Leke mobilya cila veya ahşap halı için kendisini transfer olabilir ve leke bu tip çoğu durumda kalıcı olduğu için bu gerçekten. Metal mobilya pas ve bırakın pas lekeleri ve bir de kumaş üsleri boya izler bırakabilir edebilirsiniz. Özel bakım verilmeli ve sağ dolgu kullanmak yapılmış olmalıdır.

Step halı temizleme işi yaparken elinizin altında bu bilgi ile, çok daha dikkatli olabilir. Sizin adınıza biraz basiret hatırlıyor musunuz temizlik redone başlamıştı ya da tamamen müşteri kaybetme baş ağrısı kaydedebilirsiniz!

Deneyimli bir araştırmacı olarak, benim fikri bulmak ve benim okuyucuları ile elimden her küçük şey paylaşmaktır. Ben bu konularda ve ekstra hakkında yazmak için seviyorum kadarıyla daha fazla organizasyon, seyahat ve meslek kavramları için ayarlanmış kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder